10 - 18 juni 2023
Autotron 's-Hertogenbosch

10 - 18 juni 2023 | Autotron 's-Hertogenbosch

Kids Day op Libema Open

Met idolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen. Het kan allemaal op Kids Day! Want ook dit jaar staat de woensdag van Libéma Open weer volledig in het teken van de kids! Wat betekent dit in het kort:

✔ Vrij tennissen met vriendjes en clubgenoten op de KNLTB Plaza.
✔ Gave clinics en tennisgames met kans op leuke prijzen.
✔ Een exclusieve kidspersconferentie voor vragen aan de topdeelnemers.
✔ En natuurlijk kun je genieten van tennis op topniveau!

Vrij tennissen met vriendjes op de KNLTB Plaza

Vergeet zeker de rackets niet, want op de baantjes van KNLTB Plaza kunnen de kinderen vanaf 10.00 uur lekker tennissen met vriendjes en clubgenoten. Hier spelen ze de punten na die ze net zelf op het Center Court hebben gezien en trainen hun slagen. Wie weet staat jouw kind dan ooit zelf ook wel op het mooie Center Court!

Speciale Kidspersconferentie

Ook de mascottes Ace en Love zijn dit jaar weer van de partij. Zij delen o.a. handtekeningen uit en gaan met iedereen op de foto. En er vindt een speciale persconferentie voor kinderen plaats. Tijdens deze persconferentie kunnen de kids vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi.

Georganiseerd programma met leuke tennisgames

Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma dat uit allerlei verschillende en leuke tennisgames bestaat. Zo kun je er beachtennis spelen en deelnemen aan super leuke tennisspellen!

Waan je voor één keer op Wimbledon met een gave VR tennisgame en test of jouw reactiesnelheid sneller is dan de Nederlandse tennistoppers.

Ook kunnen kids een t-shirt en zelfs een grasclinic van een deelnemer aan het toernooi winnen. Doe dus zeker mee aan de leuke clinics!

Je kan je op de dag zelf aanmelden voor de clinics, waarbij er wel een maximum aantal deelnemers per clinic is. Wil je verzekerd zijn dat je mee kan doen?

Schrijf je nu in voor een clinic

Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB.

Volledige programma

10.00 – 13.00 uur: Vrij tennissen op de baantjes van KNLTB Plaza
13.00 – 17.00 uur: Clinics, circuit (o.a. reactiechallenge en VR bril), beachtennis
17.00 uur: Kidspersconferentie
17.45 uur: Grasclinic voor prijswinnaars tijdens Kids Day

Peuters gratis toegang op de Libéma Open

Peuters hebben, onder begeleiding, elke dag gratis toegang tot het evenement. De begeleiders ontvangen aan de kassa een gratis kaartje voor de peuter, deze kaart geeft geen recht op eigen zitplaats. Verstrekking van deze kaart kan alleen op het evenement en niet in de voorverkoop.

Speciale kaarten voor Kids Day zijn via onderstaande link te koop (kinderen tot en met 16 jaar).

 

Tickets